BELGIË

Aanvraag en Overeenkomst Independent Business Owner

Als u start als Independent Business Owner (IBO) helpen wij bij het opstarten en beheren van uw ACN®-organisatie met een persoonlijke Online Shop en toegang tot IBO Back Office en ondersteuning. U profiteert ook van het volgende:

  • Wereldwijde zakelijke mogelijkheid in 26 landen
  • Toenemende compensatie als u verdiende posities bereikt
  • Mogelijkheid om een mondiale organisatie op te bouwen in 25 landen
  • Verdienen van Snelstartbonussen

Wat moet ik doen om Independent Business Owner van ACN te worden?

Independent Business Owner van ACN worden en uw ACN-organisatie starten is eenvoudig. Volg deze eenvoudige stappen:

Zijn er andere vereisten om Independent Business Owner te worden?

Indien u zich aanmeldt als particulier, moet u staatsburger of legale inwoner zijn van België en toestemming hebben om te werken. Indien u zich aanmeldt als bedrijf, moet u aan ACN de bedrijfsdocumentatie verstrekken die voor uw land vereist is. Raadpleeg het document Beleid en Procedures voor meer informatie.

Wanneer kan ik mijn ACN-organisatie starten?

U kunt uw ACN-organisatie starten zodra u uw Business-ID heeft ontvangen – zelfs als uw Aanvraag nog moet worden goedgekeurd. Uw distributeurschap gaat in op het moment dat u een bevestigingsmail van ACN ontvangt. Het duurt normaliter minder dan 24 uur voordat wij een Aanvraag hebben goedgekeurd, tenzij wij aanvullende gegevens van u nodig hebben (zoals een kopie van uw identiteitsbewijs of bedrijfsdocumentatie). In uw bevestigingsmail zullen exemplaren zijn opgenomen van de Aanvraag en Algemene Voorwaarden, het document Beleid en Procedures en het Compensatieschema. U dient deze documenten te bewaren voor uw administratie.

Wat doet ACN met mijn persoonsgegevens?

Wij begrijpen dat de bescherming van uw persoonsgegevens belangrijk is, en wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat deze op een veilige manier worden bewaard en worden gebruikt volgens uw wensen. Raadpleeg ons Privacybeleid om te begrijpen hoe ACN uw persoonsgegevens verzamelt, gebruikt en beschermt.

Wat als ik van gedachte verander?

U heeft het recht om deze Overeenkomst binnen 14 dagen nadat deze gesloten is, zonder opgave van reden te herroepen. Dit wordt de “Herroepingstermijn” genoemd. Om uw herroepingsrecht uit te oefenen dient u ons vóór het einde van de Herroepingstermijn schriftelijk over uw beslissing te informeren, door per e-mail of per post contact op te nemen met de vertegenwoordigersservice van ACN. U mag het Modelformulier voor herroeping dat met uw bevestigingsmail is meegezonden, gebruiken om ons te informeren over uw beslissing om te herroepen, maar dit is niet verplicht. Indien u herroept, zal ACN alle betalingen vergoeden die van u zijn ontvangen. Dit zal gebeuren binnen 14 dagen vanaf de datum waarop u ons informeert over uw beslissing. ACN zal u terugbetalen door middel van dezelfde betaalmethode die u heeft gebruikt om ons te betalen, tenzij u en wij anders overeenkomen. Raadpleeg de Algemene Voorwaarden voor meer informatie.