Danmark

Ansøgning og aftale for Independent Business Owner (IBO)

Når du starter som uafhængig forretningsindehaver (IBO), hjælper vi med at få din ACN®-forretning i gang med en personlig online-butik og adgang til IBO Back Office og support. Du drager også fordel af følgende:

  • Global forretningsmulighed i 26 lande
  • Øget kompensation i takt med du avancerer til optjente positioner
  • Berettiget til optjening af hurtige startbonusser

Hvad skal jeg gøre for at blive en IBO for ACN?

Det er let at blive en IBO for ACN og starte din egen ACN-forretning. Du skal blot følge disse trin:

Er der andre krav, der skal opfyldes, før jeg kan blive en IBO?

Hvis du tilmelder dig som enkeltperson, skal du være borger eller bosiddende i Danmark og have tilladelse til at arbejde. Hvis du tilmelder dig som en virksomhed, skal du indsende alle de forretningsdokumenter, der er påkrævede for dit land, til ACN. Se flere oplysninger i forretningsgange og politikker.

Hvornår kan jeg starte min ACN-forretning?

Du kan starte din ACN-forretning, så snart du har modtaget dit Business ID, selvom du stadig afventer godkendelse af din ansøgning. Distributionsaftalen træder i kraft, når du har modtaget en bekræftelses-e-mail fra ACN. Det tager normalt mindre end 24 timer for os at godkende en ansøgning, undtagen hvis vi mangler yderligere oplysninger fra dig (såsom en kopi af dit ID eller dine forretningsdokumenter). Din bekræftelses-e-mail vil indeholde kopier af ansøgningen, vilkår og betingelser, forretningsgange og politikker samt kompensationsplanen. Vi anbefaler, at du gemmer disse dokumenter til eget brug.

Hvad gør ACN med mine personoplysninger?

Vi lægger stor vægt på beskyttelsen af dine personoplysninger, og vi sørger for, at de opbevares sikkert og anvendes i overensstemmelse med dine ønsker. Læs vores fortrolighedspolitik for at forstå, hvordan ACN indsamler, anvender og beskytter dine personoplysninger.

Hvad sker der, hvis jeg fortryder?

Du har ret til at opsige denne aftale, uden at angive en grund for dette, op til 14 dage efter, den er indgået. Dette kaldes "Fortrydelsesperioden". For at bruge din fortrydelsesret skal du blot meddele os skriftligt om din beslutning, før fortrydelsesperioden er udløbet, ved at kontakte ACN's IBO-service via e-mail eller med post. Du kan bruge fortrydelsesformularmodellen, som er vedhæftet din bekræftelses-e-mail, til at meddele os om din beslutning om at fortryde, men det er ikke påkrævet, at du gør dette. Hvis du fortryder, vil ACN godtgøre enhver betaling modtaget fra dig inden for 14 dage fra den dato, hvor du oplyste os om din beslutning. ACN vil refundere dig med samme betalingsmiddel, som du brugte til at betale os, medmindre vi sammen indgår aftale om andet. Se flere oplysninger i vilkår og betingelser.