Magyarország

Független Vállalakozói (FV) Jelentkezés és Szerződés

Ha Ön Független Vállalkozóként (FV) kezd, segítjük Önt az ACN® üzlet építésében egy személyes Online Shop formájában, valamint a FV Webirodával és egyéb támogatással. További segítséget is igénybe vehet:

  • Globális üzleti lehetőség 26 országban
  • Magasabb kompenzáció a szerzett pozíciókban
  • Lehetőség gyors kezdési bónusz szerzésére

Mi szükséges ahhoz, hogy Független ACN Vállalkozóvá váljak?

A Független ACN Vállalkozóvá válás és az ACN üzlet kezdése egyszerű. Kövesse ezeket az egyszerű lépéseket:

Milyen egyéb előírások vonatkoznak a Független Vállalkozóvá válásra?

Ha Ön magánszemélyként jelentkezik, előírás, hogy Magyarország állampolgára vagy legális tartózkodásra jogosult legyen, és rendelkezzen munkavállalási engedéllyel. Ha Ön cégként jelentkezik, be kell nyújtani az ACN-hez az Ön országában előírt üzleti dokumentumokat. További részletek a Szabályzatban találhatók.

Mikor kezdhetem az ACN üzletet?

Ön akkor kezdheti az ACN üzletet, amikor megkapta a Vállalkozói Azonosítót, abban az esetben is, ha a Jelentkezése még nem lett jóváhagyva. A forgalmazó státusz akkor lép hatályba, amikor Ön megkapja a visszaigazoló email-t az ACN-től. A Jelentkezést általában 24 órán belül hagyjuk jóvá, kivéve, ha további adatok szükségesek (pl. személyi igazolvány vagy üzleti dokumentumok másolata). A visszaigazoló email tartalmazza a Jelentkezést, a Feltételeket, a Szabályzatot és a Kompenzációs Tervet. A fenti dokumentumokat érdemes megőrizni.

Hogyan használja fel az ACN a személyes adataimat?

Hogyan használja fel az ACN a személyes adataimat?
Tudatában vagyunk annak, hogy fontos a személyes adatok védelme, ezért gondoskodunk arról, hogy azokat biztonságos helyen tároljuk és az Ön kérésének megfelelően használjuk fel. Kérjük, olvassa el Adatvédelmi Szabályzatunkat, amelyben ismertetjük, hogy az ACN miként gyűjti, használja fel és védi az Ön személyes adatait.

Mi történik, ha meggondolom magam?

Ön az aláírástól számított 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a jelen Szerződéstől. Ez az „Elállási Időszak”. Ha elállási jogával szeretne élni, az Elállási Időszak lejárta előtt írásban kell értesítenie bennünket erről a döntéséről. Ennek érdekében kérjük, keresse fel az ACN Vállalkozói Szolgálatát postán vagy email-ben. Ön igénybe veheti a visszaigazoló e-mailhez mellékelt Elállásinyilatkozat-mintát az elállásra vonatkozó döntése bejelentéséhez, ez azonban nem kötelező. Elállás esetén az ACN visszatéríti az Ön által teljesített kifizetéseket attól a dátumtól számított 14 napon belül, amikor Ön értesített bennünket a döntéséről. Ellenkező megállapodás hiányában az ACN az Ön által teljesített fizetési módnak megfelelően fizeti a visszatérítést. További információk a Feltételekben találhatók.